معایب کفپوش اپوکسی

توسط محمد کمالی
11/1/2021 10:02:27 PM
4 دیدگاه
 
کفپوش های اپوکسی را می توانیم از پرکاربردترین کفپوش ها به حساب بیاوریم که توانسته مزایا و معایب گوناگونی را به خود اختصاص دهد. به دلیل مزیت هایی که در این کفپوش ها به چشم می خورند، بسیاری از افراد ترجیح می دهند تا در مکان های مختلف از آن بهره ببرند ولی با این وجود به شما پیشنهاد می کنیم حتما معایب کفپوش اپوکسی را نیز مورد مطالعه قرار دهید. به دلیل اهمیتی که این موضوع به خود اختصاص داده است، قصد داریم تا در این مطلب به بررسی کامل این معایب بپردازیم؛ از این رو تا انتهای مطلب دنبال کننده ما باشید. در ضمن پیشنهاد می کنیم برای خرید کفپوش های اپوکسی از طریق وب سایت اینترنتی زوملان اقدام نمایید.
 
معایب کفپوش اپوکسی

عدم چسبندگی به سطوح مرطوب و آلوده به روغن

اولین عیبی که می توانیم از این کفپوش ها نام ببریم، عدم توانایی آن ها در چسبیدن به سطوح مرطوب و آلوده به روغن است. برای اینکه بتون رطوبت نداشته باشد، نیاز است تا حداقل 28 روز از بتون ریزی گذشته باشد.
همچنین بعد از اینکه بتون ریزی اجرا شد و در این زمان سطح آلوده به روغن گردید و یا روغن در داخل این سطوح نفوذ پیدا کرد، دیگر خبری از چسبندگی کفپوش به بتن نخواهد بود؛ در نهایت برای اینکه این دسته از مشکلات به وجود نیاید، نیاز است تا زیرسازی به صورت کاملا درست انجام گیرد. برای پاک کردن روغن و چربی می توان از انواع پاک کننده های شیمیایی بهره برد.
 
 

زمان طولانی اجرای کفپوش اپوکسی

از دیگر معایب کفپوش اپوکسی می توانیم به طولانی بودن زمان اجرای آن اشاره داشته باشیم. از آنجایی که سطح کفپوش های اپوکسی به صورت لایه به لایه هستند، در نهایت زمانی که برای اجرای آن ها نیاز خواهد بود نیز طولانی می شود.
مراحل مختلفی برای اجرا در نظر گرفته می شوند. به عنوان مثال در ابتدا باید سطح عاری از هر گونه رطوبت باشد. سپس باید لایه پرایمر اجرا شده و تمامی درزها و لایه های موجود پر شوند. بعد از آن بتونه کاری و اجرای لایه رویه انجام می شود.
هر کدام از این لایه ها نیز زمان زیادی برای خشک شدن می گیرند. اگر در دمای مناسبی این کار انجام شود، خشک شدن بین 12 تا 18 ساعت زمان می برد. در نهایت می توانیم اینطور بیان کنیم که اجرای کفپوش ها در کمترین متراژ ممکن بین 3 الی 4 روز زمان نیاز دارد.
 
زمان طولانی اجرای کفپوش اپوکسی

لغزنده بودن سطح کفپوش اپوکسی

از دیگر معایب کفپوش های اپوکسی می توانیم به لغزنده بودن سطح آن ها اشاره داشته باشیم. زمانی که سطح این کفپوش ها خیس و مرطوب شود، حالتی لغزنده پیدا می کند. البته لازم به ذکر است که برخی از نکات وجود دارند که در صورت رعایت آن ها در زمان اجرا، می توانید از به وجود آمدن این مشکل جلوگیری کنید. به عنوان مثال اگر سطح را با کمک سیلیس پاش کنید و یا کفپوش ها را به روش پوست پرتقالی اجرا کنید، شاهد این دسته از مشکلات نخواهید بود. 
 
لغزنده بودن سطح کفپوش اپوکسی
 

مقاوم نبودن کفپوش های اپوکسی به اشعه یو وی خورشید

از معایب کفپوش اپوکسی می توانیم به مقاوم نبودن آن ها در برابر کفپوش ها اشاره داشته باشیم. این کفپوش ها نمی توانند در برابر نور خورشید چندان مقاومت نشان دهند و حالت گچی پیدا می کنند. با تابش مداوم نور خورشید، رنگ این کفپوش ها به مرور تغییر کرده و در نهایت لایه به لایه آن ها از بین می روند. پس می توانیم اینطور بیان کنیم که استفاده و اجرای این کفپوش ها در محیط های باز چندان توصیه نمی شود. 
 
مقاوم نبودن کفپوش های اپوکسی به اشعه یو وی خورشید

خشن پذیری و سخت و شکننده بودن کفپوش های اپوکسی

آخرین عیبی که می توانیم از این کفپوش ها بیان کنیم، خشن پذیری و سخت و شکننده بودن آن ها است. در سطوحی که احتمال دارد لایه های زیرین دچار شکستگی شوند، نباید این کفپوش ها را به اجرا درآورد. سختی بالای این کفپوش ها باعث می شود که در صورت کشیده شدن جسم تیز، دچار خش شوند و آن زیبایی ظاهری خود را از دست دهند.
برای اینکه بتوانید از این مشکلات جلوگیری کنید، نیاز است تا را با راه های نگهداری از کفپوش ها آشنایی پیدا کنید. با این کار می توانید باعث عمر طولانی و مفید کفپوش های اپوکسی شوید. 
 
خشن پذیری و سخت و شکننده بودن کفپوش های اپوکسی

سخن آخر

در این مطلب سعی کردیم تا شما را با معایب کفپوش اپوکسی آشنا کنیم. هر چند مزیت ها و ویژگی های در نظر گرفته شده برای این کفپوش ها بسیار بالا هستند ولی با این وجود نباید از بررسی معایب آن ها غافل شوید؛ چرا که همین معایب نیز می توانند بر روی تصمیم نهایی شما تاثیر خود را بگذارند. 
 

دیدگاه ها

یک دیدگاه بنویسید

مطالب مرتبط

خبرنامه

عضو خبرنامه شوید

آخرین دیدگاه ها

  • در تمام سایت های ایرانی بهترین سایتی است که فضای رقابتی برای قیمت محصولات ایجاد کرده است
    3 دقیقه پیش
    در بخش اپوکسی